Lastenverlichting

 
   

 
   
   

Projecten gericht op evaluatie en ontwikkeling van medisch specialisten (en overig medisch personeel) kosten veel tijd. Nosce Orbis zorgt voor een significante lastenverlichting, doordat wij deze taken van u overnemen.

Functioneren en ontwikkeling

Om de kwaliteit van de medische staf op het gewenste niveau te houden, zorgen wij voor de periodieke (individuele) evaluatie. Na gedegen onderzoek duiden wij waar de kwaliteiten en aandachspunten van een specialist liggen en geven we een concreet ontwikkeladvies.

Selectie en Assessments

Wij gaan praten met de huidige medische staf om informatie te verzamelen over de vacature, vervolgens stellen we het functieprofiel op, testen we de kandidaten, kunnen we aanwezig zijn bij de sollicitatiegesprekken en uiteindelijk zorgen wij voor een geļntegreerde rapportage van al onze bevindingen. Op basis hiervan kunnen wij u een goed gefundeerd advies geven over de geschiktheid van de kandidaten. U hoeft alleen nog maar een keuze te maken. Bijkomend voordeel is dat deze rapportage perfect kan dienen als leidraad voor periodieke evaluatie van de nieuwe collega.

 

          
   
© 2001 - 2021 CMS: 123CMS.nl